kadoutlet webáruház, webshop

Kategóriák

Szavazás

Milyen kádat keres?

 Akril
 Márvány
 Lemez
 Abs

Gyártók

AREZZO design GEO ultravékony kő SILVER SHINE szín 122x61 cm

Arezzo szaniterek / GEO ultravékony kő / Azonosító: 5083

bruttó 10.885 Ft
db
 AREZZO design GEO ultravékony kő SILVER SHINE szín 122x61 cm

Valódi természetes kőburkolatok mindössze 1-2 mm vastagsággal, 122*61 cmes táblaméretben. Az egyedi gyártási eljárás biztosítja, hogy a réteges, palás szerkezetű természetes kőzetek színgazdagságával, eredeti struktúrájával díszítse lakását. Mindezt könnyen megmunkálható nagyméretű, kis tömegű kőlapokkal.

- Kis felületekkel is páratlan hangulatot biztosíthat otthonának.  

- Fürdőszobáját akár bontás nélkül is felújíthatja!

- Nagy ívű felületek burkolására, berendezési tárgyak készítésére egyaránt használhatja.

Felhasználási terület:

• beltérre falra, mennyezetre, pultok előlapjaként, bútorfrontra, ajtókra • dísztárgyak, virágtartók… stb. egyedi burkolataként

Tulajdonságok: • természetes kő, egyedi táblák 6-féle jellemző színben • hasított, természetes felület • gyors, egyszerű beépítés • kis elemtömeg és rugalmas, hajlítható lapok • hátoldal szálerősítésű poliésztergyanta • nehezen éghető, de hőtűrését a műgyanta hátfal határozza meg, használata 70 °C-nál magasabb felületi hőmérsékletnél nem javasolt. • 1-3 mm vastagság • 122 cm* 61 cm táblaméret, mérettűrés +/- 1,5 mm • 1,5 - 2 kg /tábla

Beépítés: Vágás: többféle szerszámmal lehetséges: pl., flex-szel, vizesvágóval, lemezvágó ollóval, asztali körfűrésszel, lézervágóval (minták, ívek, lógók is!) rövid kis darabon erős sniccerrel. A vágott éleket finom dörzspapírral húzza át, hogy a vágott illesztendő felület teljesen egyenes legyen. A vágás során por keletkezhet, viseljen megfelelő védőmaszkot, védőkesztyűt. Ragasztás: mindig végezzen egy kis felületen próbaragasztást a munka megkezdése előtt. A ragasztó kiválasztásánál vegye számításba a környezet páratartalmát, hőmérsékletét, az alapfelületet. Beton- vagy vakolt alapfelület esetében annak kora minimum 28 nap kell, hogy legyen. Bizonyos felületek esetén alapozó használata szükséges lehet, vegye figyelembe a ragasztóanyag gyártójának ajánlását. Az aljzatelőkészítést nagyon gondosan, a ragasztóanyag használati utasításában foglaltak szerint készítse el. Tapétaszerű szoros illesztett felhelyezés esetén a ragasztás megkezdése előtt a lapok illesztését ellenőrizze, ha szükséges, a korrekciós vágásokat végezze el. Ragasztók: akril – kopolimer bázisú csemperagasztó poliuretán fa ragasztók fa-, parkett- és szőnyegpadló ragasztók epoxigyanták szilikonok poliészter gyanták A felragasztáshoz használjon nyomópárnát, hengert. A hengerrel - a ragasztandó felület és a kőszelet közti levegő eltávolítására – a kőszelet közepétől kezdve a szélek irányába gyengéden húzza át a felületet. Ha túl erősen nyomja, kipréselheti a ragasztót és ragasztás nélküli terület maradhat. Fontos, hogy a ragasztandó felület sima, üregmentes legyen. A természetes kőburkolat megjelenés érdekében és a lapok mérettűrése miatt érdemes a lapokat minimum 2 mm-es fugahézaggal ragasztani. Nagyobb összefüggő felület burkolása esetén vegye számításba a hőtágulásból eredő méretváltozást is.

Felületvédelem: A természetes kőburkolatok impregnálásánál használt felületvédő vegyszerek (pl. Block Paving Seal, Water Seal) az ultravékony kőszeletek bevonására is használhatóak. A teljes felület lekenése előtt mindig végezzen próbakenést, hogy ellenőrizze, adott impregnálószer módosítja-e, mélyíti-e a kőszelet színét, és az Önnek tetszik-e. A ragasztás előtti impregnálás előnye, hogy a felületre esetlegesen rákenődött ragasztóanyag könnyebben eltávolítható.

JÓ TANÁCS: Az ultravékony kőszelet természetes kőréteg gyantára laminálva, a természetes kő minden színbeli változatosságát és szerkezeti sajátosságát viseli. A bányászott kő szépsége, természetessége folytán a kőszeletek nem egyformák, a ritkábban-gyakrabban előforduló ásványok, az eltérő szín nem hiba. A legszebb, legharmonikusabb felületet akkor kapja, ha ragasztás előtt szárazon kirakja a felületet, és összeválogatja, mely lapok mutatnak egymás mellett a legszebben.

cikkszám: SILVER SHINE


Segíthetünk?

telefon+36 1 704 82 50
+36 70 59 46 817
info@kadoutlet.hu

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Fürdőszobabútorok

wellis

2018

2018

Kád Márkák

Alfoldi-kadak
H2O Kádak
Riho kádak
Toplax kádak
Hopa Kádak
Aqua Aura Kádak
Kolpa San Kádak
Marmy Kádak
Wellis Kádak
M-Acryl Kádak
Ravak kádak
Polysan Kádak
Niagara Wellness Kádak
Cersanit Kádak
Roltechnik Kádak
Smavit kádak

Gyártó

HírlevélWebáruház készítés és bérlés

0.25 mp
ÁSZF

SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés