kadoutlet webáruház, webshop

Kategóriák

Akciós termékek

M-acryl Azalia 150x105 jobbos aszimetrikus kád + láb
M-acryl Azalia 150x105 jobbos aszimetrikus kád + láb

bruttó 100.900 Ft
AKCIÓ!
bruttó 95.855 Ft

További akciós termékek

Szavazás

Milyen kádat keres?

 Akril
 Márvány
 Lemez
 Abs

Gyártók

AREZZO design GEO ultravékony kő JACK BLACK szín 122x61 cm

Arezzo szaniterek / GEO ultravékony kő / Azonosító: 5082

bruttó 10.885 Ft
db
 AREZZO design GEO ultravékony kő JACK BLACK szín 122x61 cm

Valódi természetes kőburkolatok mindössze 1-2 mm vastagsággal, 122*61 cmes táblaméretben. Az egyedi gyártási eljárás biztosítja, hogy a réteges, palás szerkezetű természetes kőzetek színgazdagságával, eredeti struktúrájával díszítse lakását. Mindezt könnyen megmunkálható nagyméretű, kis tömegű kőlapokkal.

- Kis felületekkel is páratlan hangulatot biztosíthat otthonának.  

- Fürdőszobáját akár bontás nélkül is felújíthatja!

- Nagy ívű felületek burkolására, berendezési tárgyak készítésére egyaránt használhatja.

Felhasználási terület:

• beltérre falra, mennyezetre, pultok előlapjaként, bútorfrontra, ajtókra • dísztárgyak, virágtartók… stb. egyedi burkolataként

Tulajdonságok: • természetes kő, egyedi táblák 6-féle jellemző színben • hasított, természetes felület • gyors, egyszerű beépítés • kis elemtömeg és rugalmas, hajlítható lapok • hátoldal szálerősítésű poliésztergyanta • nehezen éghető, de hőtűrését a műgyanta hátfal határozza meg, használata 70 °C-nál magasabb felületi hőmérsékletnél nem javasolt. • 1-3 mm vastagság • 122 cm* 61 cm táblaméret, mérettűrés +/- 1,5 mm • 1,5 - 2 kg /tábla

Beépítés: Vágás: többféle szerszámmal lehetséges: pl., flex-szel, vizesvágóval, lemezvágó ollóval, asztali körfűrésszel, lézervágóval (minták, ívek, lógók is!) rövid kis darabon erős sniccerrel. A vágott éleket finom dörzspapírral húzza át, hogy a vágott illesztendő felület teljesen egyenes legyen. A vágás során por keletkezhet, viseljen megfelelő védőmaszkot, védőkesztyűt. Ragasztás: mindig végezzen egy kis felületen próbaragasztást a munka megkezdése előtt. A ragasztó kiválasztásánál vegye számításba a környezet páratartalmát, hőmérsékletét, az alapfelületet. Beton- vagy vakolt alapfelület esetében annak kora minimum 28 nap kell, hogy legyen. Bizonyos felületek esetén alapozó használata szükséges lehet, vegye figyelembe a ragasztóanyag gyártójának ajánlását. Az aljzatelőkészítést nagyon gondosan, a ragasztóanyag használati utasításában foglaltak szerint készítse el. Tapétaszerű szoros illesztett felhelyezés esetén a ragasztás megkezdése előtt a lapok illesztését ellenőrizze, ha szükséges, a korrekciós vágásokat végezze el. Ragasztók: akril – kopolimer bázisú csemperagasztó poliuretán fa ragasztók fa-, parkett- és szőnyegpadló ragasztók epoxigyanták szilikonok poliészter gyanták A felragasztáshoz használjon nyomópárnát, hengert. A hengerrel - a ragasztandó felület és a kőszelet közti levegő eltávolítására – a kőszelet közepétől kezdve a szélek irányába gyengéden húzza át a felületet. Ha túl erősen nyomja, kipréselheti a ragasztót és ragasztás nélküli terület maradhat. Fontos, hogy a ragasztandó felület sima, üregmentes legyen. A természetes kőburkolat megjelenés érdekében és a lapok mérettűrése miatt érdemes a lapokat minimum 2 mm-es fugahézaggal ragasztani. Nagyobb összefüggő felület burkolása esetén vegye számításba a hőtágulásból eredő méretváltozást is.

Felületvédelem: A természetes kőburkolatok impregnálásánál használt felületvédő vegyszerek (pl. Block Paving Seal, Water Seal) az ultravékony kőszeletek bevonására is használhatóak. A teljes felület lekenése előtt mindig végezzen próbakenést, hogy ellenőrizze, adott impregnálószer módosítja-e, mélyíti-e a kőszelet színét, és az Önnek tetszik-e. A ragasztás előtti impregnálás előnye, hogy a felületre esetlegesen rákenődött ragasztóanyag könnyebben eltávolítható.

JÓ TANÁCS: Az ultravékony kőszelet természetes kőréteg gyantára laminálva, a természetes kő minden színbeli változatosságát és szerkezeti sajátosságát viseli. A bányászott kő szépsége, természetessége folytán a kőszeletek nem egyformák, a ritkábban-gyakrabban előforduló ásványok, az eltérő szín nem hiba. A legszebb, legharmonikusabb felületet akkor kapja, ha ragasztás előtt szárazon kirakja a felületet, és összeválogatja, mely lapok mutatnak egymás mellett a legszebben.

cikkszám: JACK BLACK


Segíthetünk?

telefon+36 1 704 82 50
+36 70 59 46 817
info@kadoutlet.hu

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Fürdőszobabútorok

wellis

2018

2018

Kád Márkák

Alfoldi-kadak
H2O Kádak
Riho kádak
Toplax kádak
Hopa Kádak
Aqua Aura Kádak
Kolpa San Kádak
Marmy Kádak
Wellis Kádak
M-Acryl Kádak
Ravak kádak
Polysan Kádak
Niagara Wellness Kádak
Cersanit Kádak
Roltechnik Kádak
Smavit kádak

Gyártó

HírlevélWebáruház készítés és bérlés

0.35 mp
ÁSZF

SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés