kadoutlet webáruház, webshop

Kategóriák

Akciós termékek

Kolpa San Proteus EL 4314 folyékony szappanadagoló
Kolpa San Proteus EL 4314 folyékony szappanadagoló

bruttó 26.500 Ft
AKCIÓ!
bruttó 23.850 Ft

További akciós termékek

Szavazás

Milyen kádat keres?

 Akril
 Márvány
 Lemez
 Abs

Gyártók

Marmy alkategóriái
Mini mosdók
 Mini mosdók (10 féle termék)
Helytakarékos mini mosdók Bútorra, konzolra szerelhető mosdók, amelyeknél a kis méret miatt mégis kényelmes a kézmosás; ezeket a mini mosdókat kifejezetten kis fürdők, WC-k berendezéseként ajánljuk. A bútorra, pultra, vagy konzolra szerelt mosdók ideális megjelenést biztosítanak.
50cm-es mosdók
 50cm-es mosdók (8 féle termék)
Pultra szerelhető és süllyeszthető mosdók Különböző formákból választhat fürdőjébe 50 cm-es mosdóink közül. Az öntött márvány termékeink közül ezek a legkisebb méretűek, s megtalálható a választékban lekerekített vagy éles vonalvezetésű kialakítás is. Tegye egyedivé fürdőjét! Bármilyen színvilághoz kiválóan alkalmazható mosdóink egyszerűen felszerelhetők egyesével, vagy párosával is. Válasszon a MARMY termékei közül, s tökéletes, egyedi fürdője garantált!
60cm-es mosdók
 60cm-es mosdók (30 féle termék)
A legkeresettebb mosdók Más és más formákban érhetők el termékeink ezekben a méretekben is. 60 cm-es mosdó modelljeinket egy átlagos fürdő berendezéséhez ajánljuk. A MARMY mosdó tökéletesen használható, beépíthető bútorokba, különböző színekhez alkalmazható. Egyszerű, letisztult termékeink között megtalálhatók a szögletes vagy kerek vonalvezetésű fajták. Több megoldást is választhat felszerelés tekintetében. Essen a választása MARMY termékeinkre, fürdője igazán elegáns lesz!
70cm-es mosdók
 70cm-es mosdók (23 féle termék)
Mosdók közkedvelt méretben A leginkább népszerű mosdók, amelyek a legtöbb fürdőben elférnek. Igazán kényelmesek a kézmosás szempontjából, és a megjelenésük sem utolsó. Viszonylag kevés helyigénnyel rendelkeznek. Legyen a kedvence a MARMY mosdó, amely tökéletes választás minden fürdőbe!
90cm-es mosdók
 90cm-es mosdók (23 féle termék)
Széles, kényelmes méretű mosdók Ezeket a termékeket leginkább az oldalsó „pakoló” résznek köszönhetően keresik. Praktikus kialakítása révén a sminkelést és az egyéb fürdőszobai tevékenységeket könnyíti meg. Igazi luxus- és középkategóriás mosdó, válassza ezt a típust Ön is, ha a megszokottól eltérő megoldást szeretne!
100cm-es mosdók
 100cm-es mosdók (14 féle termék)
120cm-es duplamosdók
 120cm-es duplamosdók (22 féle termék)
Dupla mosdó közös használatra A használati közbeni kényelmesség meggyőzte a vásárlókat, így a dupla mosdó egyre inkább elterjedt, tökéletes egy felnőttnek és egy gyermeknek is a reggeli készülődés közben. Egy közepes fürdőbe ideális méret. Válassza a közös, kényelmes használat jegyében ezeket a mosdó fajtákat és élvezze a luxust otthonában! Tekintse meg teljes dupla mosdó választékunkat!
140-160cm-s duplamosdók
 140-160cm-s duplamosdók (12 féle termék)
Gyorsabb készülődés dupla mosdóval Luxustermékek az igazán hatalmas fürdőkbe. Tökéletes kialakítás, számtalan lehetőség a pakolásra, kényelmes reggeli készülődés. Kisebb méretű dupla mosdókért, tekintse meg teljes választékunkat! Luxus MARMY dupla mosdók az Ön fürdőjébe is!
CAVALLI Sorozat
 CAVALLI Sorozat (4 féle termék)
Mosdó és Kád kiegészítők
 Mosdó és Kád kiegészítők (17 féle termék)
2017-es ÚJDONSÁGAINK
 2017-es ÚJDONSÁGAINK (106 féle termék)
Pultba ültethető mosdók
 Pultba ültethető mosdók (21 féle termék)
Pultba süllyesztett mosdók A pultba süllyeszthető mosdókkal úgy spórolhat helyet, hogy közben elegáns megjelenést kölcsönöz fürdőjének. Ovális, kerek és szögletes mosdók egyaránt megtalálhatóak kínálatunkban.
Pultra ültethető mosdók
 Pultra ültethető mosdók (14 féle termék)
Ezeknek a mosdóknak a beépítése kifejezetten bútorra, pultra, vagy erre alkalmas bútorlapra kivitelezhető. A pultra szerelhető mosdó típusai mindenhol – egyedül vagy párosával is – megállják a helyüket. Tervezéskor fektessen nagy hangsúlyt a bútor magasságára, hogy a lehető legkényelmesebben használhassa mosdókagylóját. A MARMY mosdó tökéletes megjelenés az Ön fürdőjében is!
Pultra ültethető EXKLUZIV mosdók
 Pultra ültethető EXKLUZIV mosdók (16 féle termék)
80cm-es mosdók
 80cm-es mosdók (9 féle termék)
120cm-es mosdók
 120cm-es mosdók (12 féle termék)
Exkluzív, nagyméretű mosdók Felsőkategóriás egymedencés termékek, melyek egy-, illetve két csaplyukkal rendelhetők. Igazán tökéletes megoldást nyújtanak a fürdőhasználatban, mivel a belső rész nincs megosztva, így akár másodmagunkkal is használhatjuk. Ha osztott, dupla mosdóra vágyik, nálunk azt is megtalálja. Válassza Ön is nagyméretű mosdóinkat, és kerülje el a reggeli csúcsforgalmat a fürdőszobában!
Kifutó termékek
 Kifutó termékek (0 féle termék)
Egy lehetőség, hogy Ön a minőségi öntött márvány mosdóinkat kedvezőbb áron vásárolhassa meg. Termékeinket igyekszünk mindenki számára elérhetővé tenni. Válasszon egyszerűen a szimpla, vagy dupla megoldások közül ékesítse fürdőjét minőségi termékekkel.
Helytakarékos mosdók
 Helytakarékos mosdók (16 féle termék)

Segíthetünk?

telefon+36 1 704 82 50
+36 70 59 46 817
info@kadoutlet.hu

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Fürdőszobabútorok

wellis

2018

2018

Kád Márkák

Alfoldi-kadak
H2O Kádak
Riho kádak
Toplax kádak
Hopa Kádak
Aqua Aura Kádak
Kolpa San Kádak
Marmy Kádak
Wellis Kádak
M-Acryl Kádak
Ravak kádak
Polysan Kádak
Niagara Wellness Kádak
Cersanit Kádak
Roltechnik Kádak
Smavit kádak

Gyártó

HírlevélWebáruház készítés és bérlés

0.2 mp
ÁSZF

SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés